Selv om hunder ofte kan spise hva som helst er det selvsagt ikke alt de bør spise! Hundens leke- og tyggevaner varierer, og ingen hundeleker tåler alt.
Vi anbefaler på det sterkeste at du kjenner til hundens vaner før du lar hunden være alene med et nytt leketøy.
Vi har laget en guide nedenfor for å finne ut hvilke leker som er best egnet for å møte hundens behov for tygg og/eller lek.
 
Som nevnt er det ingen hundeleker som varer evig, og alle hundeleker risikerer å bli svelget samt at løse biter kan forårsake blokkering/kvelning ved svelging. Det er derfor viktig å følge med når hunden leker med nye produkter.
Det er viktig å være obs på bruk av leker til enhver tid og velg leker som passer for hundens styrke og tyggevaner. Fjern leketøyet hvis det er skadet.

For tøffe tyggere

For de mest talentfulle tyggerne der ute – de som ser ut til å klare alt – anbefaler vi våre mest holdbare leker som tåler noen av de tøffeste tyggerne der ute.

For moderate tyggere

For hunder som elsker å leke og går under kategorien moderate tyggere anbefaler vi disse slitesterke og lekne hundelekene.

For forsiktige tyggere

Forsiktige tyggere

Bumi

Forsiktige tyggere

Zisc

For røff lek

Designet for hunder som liker å leke med mykere leker for lett tygging – perfekt for de som ikke kan få nok av å dra, riste, jage og kose med vennene sine.
Rowdies tåler å bli lekt mye med, men om hunden tygger på produktet utenfor Zogoflex tyggesone kan leken fort bli ødelagt.

Love it Guarantee

Om du eller hunden din ikke er fornøyd så erstatter vi produktet eller tilbakebetaler deg kostnaden for leken! 

Les mer om garanti